homepage contact us sitemap
management management
 
ZonBiomassaWindProjecten
SEnS Capital B.V.
Prins Hendrikkade 1a
3441 XD Woerden
T +31 (0)348 435 510
F +31 (0)348 435 519
KvK 34269546

info@senscapital.nl

contact opnemen

Management

Het management van SEnS Capital wordt gevormd door Jos Schreurs, Edwin Noomen, Maarten Timmerman en Henk Saeijs.

Jos Schreurs
Jos was voorheen Hoofd Structured & Project Finance bij Rabobank International en stuurde daar een groep van circa 30 professionals aan. Jos leverde een belangrijke bijdrage aan het implementeren van de strategie van Rabobank op het gebied van duurzame energie. Daarvoor is Jos werkzaam geweest bij Robeco Alternative Investments en Rabobank International Corporate Finance. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van fusies en overnames, leveraged finance, projectfinancieringen, cross border leasing en fiscaal en accounting gedreven structuren en is betrokken geweest bij meerdere projecten op het gebied van windenergie, biobrandstoffen en waterzuivering.

Edwin Noomen
Edwin was voorheen Directeur en Hoofd Structured Finance bij Robeco. Edwin heeft aan de wieg gestaan van deze groep binnen Robeco Alternative Investments, die uitgroeide tot 35 personen. Hij was er verantwoordelijk voor de introductie van een aantal zeer succesvolle beleggingsproducten en heeft ruime ervaring in het aantrekken van risicodragend vermogen bij zowel particulieren als institutionele investeerders. Daarvoor heeft Edwin gewerkt bij Credit Suisse First Boston in London op het gebied van gestructureerde derivaten en fiscaal en accounting gedreven structuren, waaronder cross border leasetransacties van energiecentrales, turbines en energienetwerken.

Maarten Timmerman
Maarten was voorheen werkzaam als Director binnen Fixed Income Derivatives Sales bij Deutsche Bank in Londen, op het gebied van rente- en kredietderivaten. Hij ontwikkelde innovatieve kapitaalmarktproducten voor Nederlandse financiŽle instellingen en beleggers. Daarvoor was hij vier jaar werkzaam bij Rabobank International. Maarten heeft ruime ervaring in het ontwikkelen en distribueren van financiŽle producten voor zowel de particuliere als de institutionele markt.

Henk Saeijs
Henk was de opvolger van Edwin Noomen als Hoofd Structured Finance bij Robeco. Daarvoor is hij ruim 20 jaar actief geweest in het opzetten en managen van finance, operations, compliance en IT activiteiten in de financiŽle sector. Zo was hij verantwoordelijk voor het opzetten van de Finance & Operations afdeling van de business unit Robeco Alternative Investments, die actief was op het gebied van Structured Finance, Hedge Funds en Private Equity. Eerder was Henk verantwoordelijk voor het opbouwen van de Finance & Control onderdelen van de levensverzekeringsactiviteiten van Robeco. Hij begon zijn carriŤre bij AXA Levensverzekeringen in diverse financiŽle functies.

Copyright © 2007 SEnS Capital. Privacy. Legal Issues.